Membantu Wanita Miliki Rumah Sendiri

Tanpa perlu bergantung kepada sesiapa

zeela

Hai saya Zeela

Saya membantu wanita merangka strategi kewangan yang istimewa supaya mereka mampu memiliki rumah sendiri.

Hidup sebagai wanita pada hari ini sangat lah mencabar.

Ia tak sama dengan kehidupan zaman dulu.

Cabaran hari ini menyebabkan wanita tidak boleh lagi mengharapkan orang lain untuk menyediakan tempat tinggal mereka.

Pabila berlaku perceraian atau kematian suami wanita boleh hilang tempat tinggal begitu sahaja tanpa pembelaan yang sewajarnya.

Walaupun ramai wanita yang berusaha untuk mendapatkan kembali hak mereka, tetapi disebabkan faktor harta sepencarian dan masalah undang-undang, akhirnya wanita kehilangan hak mereka begitu sahaja.

Di sinilah saya rasa terpanggil untuk membantu wanita supaya mereka mampu memiliki rumah sendiri tanpa perlu bergantung kepada sesiapa pun.

Bukanlah kita tidak percaya atau “ingin melawan takdir” tapi kalau kita susah tidak akan ada sesiapa yang akan membantu.

Biar kita buat persiapan lebih awal sebelum segalanya terlambat.

.
.
.
.

Kenali Zeela

Kenali Zeela

Zeela merupakan seorang Perunding Hartanah berdaftar sejak tahun 2017.

Sebelum itu beliau pernah bekerja di bank selama 17 tahun.

Beliau telah membantu ramai orang yang terdiri daripada penjawat awam seperti guru, tentera dan polis serta pekerja swasta dan juga ahli perniagaan untuk memiliki rumah baru sama ada landed house, service apartment mahupun condo.

Sehingga kini beliau telah membantu 101 orang memiliki rumah idaman.

Selain dari itu beliau juga menyediakan perkhidmatan jual dan beli bagi hartanah subsale.

Beliau juga mengadakan personal coaching bagi mereka yang ingin memahami kewangan khusus untuk mulakan pelaburan hartanah.

Sebahagian daripada mereka yang
pernah mendapatkan khidmat Zeela

DATO' FATIMAH

Pesara

Zeela adalah seorang pakar dalam bidang hartanah yang saya pernah berurusan. Pengetahuannya dalam bidang ini sungguh luas dan telah meyakinkan saya untuk membuat investment dalam bidang hartanah. Dedikasi dan kesungguhan beliau dalam menggendalikan urusan dengan klien sungguh baik. Tahap professionalisma beliau adalah tinggi. Personaliti beliau adalah friendly, mendengar dengan baik dan sentiasa respon dengan cepat setiap pertanyaan atau bantuan yang di perlukan.

ROS ATIQAH

Content Marketing Strategies - Muslim Volunteer Malaysia (MVM)

Alhamdulillah, Zeela banyak membantu saya untuk memilih jenis-jenis rumah yang sesuai dengan tahap kewangan saya. Penerangan dan bimbingan beliau yang jelas dan sangat mudah difahami dalam memahami proses jual beli hartanah. Seorang yang sentiasa positif, ceria dan bertanggungjawab menguruskan permintaan client sehingga selesai. Saya sangat gembira dan berpuas hati bekerjasama dengan beliau. Saya juga amat sarankan anda yang sedang mencari bimbangan atau ingin menjual-beli hartanah mendapatkan khidmat nasihat Zeela.

IZZATI AZMAN

Business Owner
(Tijani Prestige)

Zeela seorang yang sangat peramah dan suka membantu orang lain. Apabila saya meminta pertolongan dari dia, beliau memberi 100% effort untuk membantu menyelesaikan masalah tersebut. Untuk beginner macam saya ni, saya sedikit slow untuk catch up sesuatu benda. Tapi Zeela telah bantu saya dan bimbing saya sehingga saya faham tentang hartanah dengan mudah. Kalau anda mencari penasihat yang terbaik dan committed, anda boleh hubungi Zeela. Seorang yang boleh dipercayai.

Nadiatul amalina binti abdul aziz

Owner Klinik Haiwan

Zeela merupakan seorang yang easy going, soft spoken. Senang sangat berurusan dengannya. Sangat mudah dan sangat membantu. Akan bagi beberapa solution untuk client pilih. Sama-sama berbincang apa yg dimahukan. Berterus-terang, jadi senang nak berurusan.

AZZA ZULKIFLI

Pegawai Bank

Beliau seorang yang friendly, polite dan interaktif. Sangat jujur memberi pendapat dan pandangan. Zeela membantu kami mendapatkan rumah idaman yang memenuhi kreteria yang kami kehendaki. Apabila berurusan dengan seorang yang berdedikasi dan banyak ilmu dalam bidang ini seperti Zeela, segala perancangan kita menjadi begitu mudah dan kami gembira dengan segala perbincangan serta keputusan yang dibuat.

Antara servis yang ditawarkan

Nasihat kewangan bagi membeli dan membuat pelaburan hartanah

Perkhidmatan jual hartanah subsale

Perkhidmatan beli hartanah subsale dan new project

Pembelian rumah baru

Menguruskan khidmat guaman

Menguruskan pinjaman bank

Zeela di media

Follow Zeela di facebook

Klik terus pada gambar!

Hubungi Zeela

Nama Syarikat :

AID EXPERT SOLUTION

No Pendaftaran

SA0566261-M

Alamat :

Sungai Buloh, Selangor

No Tel :

017-2672013

Website :

https://www.zeelaamin.com